Kendall Jenner ületab järjekordse fiasko topless selfiega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner has her Hair & Makeup done prior the 2016 Victoria's Secret Fashion Show at the Grand Palais in Paris, FRANCE - 30/11/2016.//PLV_VU_111309/Credit:LaurentVu/SIPA/1611301459
Kendall Jenner has her Hair & Makeup done prior the 2016 Victoria's Secret Fashion Show at the Grand Palais in Paris, FRANCE - 30/11/2016.//PLV_VU_111309/Credit:LaurentVu/SIPA/1611301459 Foto: LAURENTVU/SIPA/LAURENTVU/SIPA

Mitme klassi haridus Kendall Jenneril on?

Kendall Jenner või vähemalt tema esindaja peaksid tõsiselt kaalutlema tulevikus rohkem läbimõeldud otsuste langetamist. Tundub, et Pepsi reklaami skandaalist ei õppinud nad igal juhul tuhkagi..

Nüüd sidus 21-aastane Jenner end katastroofilise Fyre Festival promomisega, mis osutus täielikuks läbikukkumiseks. Esmalt reklaamiti Bahama saartel toimuvat festivali kui «rikaste võsukeste» Coachellat. Välja hõigati uskumatuna tunduvad tingimused ning hinnad (piletite hind küündis 12 000 dollarini), ja reklaamima palgati end Jenneri kõrval veel sellised nimed nagu Bella Hadid, Emily Ratajowski ja Hailey Baldwin.

Külaliste saabudes festival aga tühistati ning see vallandas lõppeval nädalavahetusel sotsiaalmeedias täieliku shitstorm'i. Jenner pole teemat siiani kommenteerinud ning otsustas oma järgmisest pangest hoopis ühe topless selfie'ga sujuvalt mööda vaadata. 

playing dress up

Ein Beitrag geteilt von Kendall (@kendalljenner) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles