Galerii: alates tänases on kinos Soome film «Miehen työ»

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Miehen työ»
Kaader filmist «Miehen työ» Foto: Internet

Alates tänasest on võimalik kinos Sõprus näha Soome filmi «Miehen työ» («Mehe töö»). Film jutustab loo töökoha kaotanud pereisast, kes otsustab hakata meesprostituudiks, et oma peret ära toita.

Betoonitehasest vallandatud Juha (Tommi Korpela) häbeneb töökoha kaotust ja kuna ta on mures ka oma naise vaimse tervise pärast, otsustab ta oma töötustaatust varjata.

Igal hommikul lahkub mees kodust nagu tavaliselt, ent suundub hoopis ühte kaugesse bensiinijaama oma kurva olukorra üle järele mõtlema.

Ta riputab üles kuulutuse, et pakub remondimehetöid ja saabki peagi väljakutse naiselt, kes vajab küll rohkem meest kui remonti. Juha avastab, et teenib kahe tunniga sama raha, mis vanal töökohal paari päevaga.

Sõber Olli abiga hakkabki kolme lapse isa Juha oma keha tõsimeeli müüma. Häbi ju pisut on, aga hea teenistus aitab silma kinni pigistada.

Peaasi, et naine Katja mehe kaksikelust teada ei saa...

«Miehen työ» on Aleksi Salmenperä teine film. Tema 2004. aasta debüütfilm «Lapset ja aikuiset» («Lapsed ja täiskasvanud») valiti Soome Oscari-kandidaadiks.

«Miehen työ» on valitud 2007.aasta Euroopa Filmiakadeemia parimate filmide nimistusse.


Vaata ka Miehen työ treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles