Melu ja publik: vaata, kes käisid uudistamas Tiina Talumehe uut kõrgmoekollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul tõi Tiina Talumehe värske kõrgmoekollektsiooni Escape esitlus Audi esindusse arvuka moepubliku, kes jälgis lummatult romantilise kollektsiooni ning industriaalse hõnguga ruumide kontrastist sündinud imelist vaatemängu. Tiina Talumehe kevadsuvine kollektsioon mängib unenäomaailma ja igapäevareaalsuse kontrastidega, kandes unistust olla kuskil mujal, olla unenägu unenäos, naasta tehnoloogilisest küberreaalsusest inimliku soojuse ning ununenud unistuste juurde. 

«Tänan kõiki, kes tulid meiega seda hetke jagama ning loodan teid kõiki peatselt näha meie Rotermanni moestuudios, kus äsja esitletud kollektsiooni on võimalik lähemalt vaadata ja leida endale garderoobi uusi lemmikuid,» rääkis Tiina Talumees.

Tiina Talumehe uue kõrgmoekollektsiooni Escape esitluse seltskond
Tiina Talumehe uue kõrgmoekollektsiooni Escape esitluse seltskond Foto: Tiit Mõtus

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba ligi 20 aastat.

Tiina Talumehe uue kõrgmoekollektsiooni Escape esitluse seltskond
Tiina Talumehe uue kõrgmoekollektsiooni Escape esitluse seltskond Foto: Tiit Mõtus

Vaata galeriist, kes kohal käisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles