Galerii! Friigid iga nurga peal – ööklubi muutus õudusfilmi võtteplatsiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Who let the freaks out?! Möödunud laupäeval, 15. aprillil koges Klubi Teater midagi täiesti enneolematut! Muidu rahumeelne laupäev lõppes pöörase peoga Tallinna südames, kui Teatris lasti vabadusse friigid! 

Taboo pani unustama, mis on normaalsus. See öö kaotas ilu tähenduse. Tõelist košmaari meenutanud pidu ei andnud võimalust nautida Teatri kaunite diivade seltsi, vaid viis iga pidulise tema kujutlusvõime kõige veidramatesse nurgatagustesse. 

Foto: Jaanar Nikker

Haruldased tegelased ja ekstravagantne show tekitasid külastajates tunde nagu nad oleksid ööklubi asemel sattunud “American Horror Story” viimasesse episoodi! 

Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 21. aprillil annab Klubi Teater end nurjatute teenijatüdrukute võimusesse! Vallatu pidu Room Service hullutab kogu linna maitsvate kokteilide ja vaatemängulise show’ga! Peo kohta saad rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles