Pilk peale! Hurts avaldas uue singli «Beautiful Ones» ning võimsa sõnumiga loo video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts
Hurts Foto: Promopilt

Hurts naaseb uhiuue singliga «Beautiful Ones», mis ilmub täna, 21.aprilil Columbia Recordsi alt. Koos looga, mida bänd kirjeldab kui «celebration of individuality», ilmub  ka jahmatama panev uus video, mille  stsenaariumi autor ja peaosatäitja on bändi laulja, Theo Hutchraft.

Lisaks kompaktsele kooslusele lugude kirjutamisest ja jäljendamatust kõlast, on Hurtsi eduloo võimas fakt ka  hingematvad visuaalid. Loo «Beatiful Ones» video on provokatiivselt kõrvetav. Vihkamise, armastuse, brutaalsuse ja ilu teemasid uuritakse läbi meistriteose, mis põhineb nii intrigeerimisel kui empaatial.

Seitse aastat on möödas ajast, mil ilmus bändi rahvusvaheline läbilöögi single «Wonderful Life» ning ilmus nende debüütalbum «Happiness». Alates sellest hetkest on Briti duo kehtestanud end kui üht populaarseimat ning edukaimat pop artisti Euroopas, skoorides TOP 10 albumite ning arvukate hit singlitega Eestis, Soomes, Saksas, Sveitsis, Austrias, Belgias, Rootsis, Iirimaal, Venemaal, Poolas, Ukrainas, Hollandis ja Inglismaal. Pileteid Hurtsi kontserdile müüdi ainüksi 2016 aastal enam kui 100 000. Sellised numbrid teevad bändist ühe edukaima Briti artisti viimasel kümnendil.

Briti süntpop duo HURTS
Briti süntpop duo HURTS Foto: Promopilt

Võiduka karjääri algusest, 2010 aastal, avaldasid Theo Hutchcraft ja Adam Anderson veel kaks albumit -  «Exile» (2013) ja «Surrender» (2015). Albumid sisaldavad hitte nimega «Stay» ja «Some Kind of Heaven» ning teisi raadiohitte, samal ajal kui nende kontserdid on tuntud kui ühed innovatiivsemad viimaste aastate jooksul.

Saabuv suvi on Hurtsi jaoks taaskord üks festivalisuvi ning andekad noored mehed esinevad sel suvel taaskord Tallinna Lauluväljakul! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles