Tallinn Music Week ajab fännid kitsikusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikafännid helisid nautimas klubis Von Krahl.
Muusikafännid helisid nautimas klubis Von Krahl. Foto: Tõnu Tunnel / Tallinn Music Week

Tallinn Music Week festival levib täna üle kogu Tallinna linna ning jõuab 11 erinevasse klubisse ja kontsertsaali.

Mida võtta, mida jätta? Ühel ja samal ajal esinevad erinevates paikades mitmed väga head artistid, kuid kõigest huvipakkuvast on ajakava tiheduse tõttu pea ilmvõimatu osa saada.

Rabarock esitleb bände Von Krahlis kahel korrusel, Rock Cafe avab Tallinn Music Weeki puhul kaheks päevaks lausa kaks saali, esitledes parimat valikut Eesti ja välisartistide elektropopist.

Rotermanni keskuses läheb käima folgi maratonkontsert ning Mustpeade Majas astuvad Odessa Popi programmis üles hetke põnevamaid indie-bändid.

Jätkub Tallinn Metal Week Tapperis ja käredamaid helisid kuuleb ka Rockstarsis.

Vanalinna underground-klubis Balou panevad oma parima välja tunnustatud Eesti tantsumuusika DJ-d peo raames PLAY! ning Juuksuris kõlab eklektiline valik rockist maailmamuusikani.

Põhjalikult on esindatud ka klubimuusika Telliskivi Loomelinnaku F-hoones ja hiphopi sõbrad leiavad endale hulganisti vaatamist klubis Korter, kus üles astuvad vabariigi kiireimad riimijad.

Erakordne rõõm on esitleda Tallinn Music Weeki programmis sel aastal Estonia kontserdisaalis ja Estonia Valges saalis sundimatus õhkkonnas toimuvat Eesti klassikalise muusika tähtede öökontserti.

Täpasema kava menüüs oleva muusika kohta leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles