Galerii: Vabal Laval nägi Furbyt, õhuakrobaati ja drag queen Ursulat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. aprillil esietendus Vaba Lava teatrikeskuses Urmas Vadi lavastus «Furby tagasitulek». Peale etendust toimus meeleolukas IN I OUT pidu Vaba Lava majas peagi avatavas restoranis «Kärbes». Üles astusid Drag Queen Ursula, õhuakrobaat Grete Gross, peolised said nautida Silent Discot, mida tegid DJ Kat Sun ja Kristi Steel.

IN I OUT pidu on Vaba Lava kuraatoriprogrammi esietenduste järgne üritus, mis koosneb mitmest osast - klassikaline esikapidu kõige selle juurde kuuluvaga - hea muusika ja jookidega, kuid mille muudavad tõeliselt hõrguks ja eriliseks loovartistide perfomance’id, andes seeläbi osavõtjatele erakordse teatri- ja peokogemuse. Pidudesarja üheks missiooniks on lisaks meelelahutuslikule aspektile pakkuda noortele ja tärkavatele kunstnikele kui ka ootamatute ideede- ja lahendustega kogenud tegijatele esinemisvõimalust, võimalust oma loomingut katsetada ja tutvustada end teatris toimuval esikapeol. Pidusid korraldab Viktor Aspel.

Urmas Vadi «Furby tagasitulek», esikapidu Vabal Laval
Urmas Vadi «Furby tagasitulek», esikapidu Vabal Laval Foto: Mats Õun

Urmas Vadi lavastust  «Furby tagasitulek», mis on Vaba Lava selle hooaja kuraatoriprogrammi IN I OUT kuues lavastus, mängitakse veel  1. ja 2. mail Tartu Uues Teatris, 15. ja 16. mail Vabal Laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles