«Naabrist parem» sai hoo sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem
Naabrist parem Foto: TV3

Täna alustas «Naabrist parem» viies hooaeg. Oma esimese kollase roseti teenisid õnne ja väledate jalgadega välja Egle ja Rasmus. 

Tänu võidule avanes Eglel ja Rasmusel magusaim auhind - võimalus ise valida oma unistuste korter. Egle ja Rasmus olid aga loterii tahtel saadud kahetoalise korteriga rahul ning otsustasid suuremeelselt kinkida võidu ära Meikaritele, et nad saaksid saadud kahetoalise välja vahetada kolmetoaliseks korteriks. Selle otsuse tulemusel võtsid Meikarid Ida Isabeli ja Rein-Eriku kolmetoalise.

Sisearhitektile esitatud visiooni ettekannete põhjal selgus avasaates ka teine kollase roseti paar, kelleks olid Ida Isabel ja Rein-Erik. Paar jäi silma tänu selgele art deco stiilis nägemusele.

Pärast sisearhitekti kriitikat võtsid Egle ja Rasmus end kiirelt kokku ning otsustasid sisekujundaja nõu kuulda võtta, raputades oma visioonist maha beežid nõuka-aegsed toonid.

Avasaate esimeseks suureks ülesandeks oli kogu korteri seinte värvimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles