Prints Harry mõtleb kauni näitlejannast kallimaga juba laste saamise peale?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix

Kuuma näitlejanna Meghan Markle'iga suhtes olev prints Harry tunnistas, et ta armastaks laste saamist.

32-aastane prints Harry ja tema näitlejannast 35-aastane kallim Meghan Markle küll ei plaani veel leibasid ühte kappi panna ega peret looma hakata, aga siiski on prints tunnistanud, et ta meeleldi sooviks tulevikus lapsi saada.

«Mina loomulikult sooviksin lapsi saada,» kommenteeris mees väljaande The Telegraph podcast'is.

Harry tunnistas, et ta on lastega tegelemise praktikat kõvasti saanud, olles oma venna, prints Williami lastele onu ning täidab ka ristiisa kohust.

«Jah, ma olen ristiisa päris mitmetele oma sõprade lastele... Õigemini ainult viiele või kuuele,» lisas Harry intervjuus.

Mees usub, et täiskasvanuks saades tuleb jääda ühendusse ka oma lapsepõlve külgedega. Näiteks ei pelga nägus prints mudilasega koos maha istuda ja arvutimängudes neile tuupi teha. «Mul on selles palju praktikat,» lisas prints.

Hoolimata tihedast ajagraafikust on Meghan ja Harry suutnud oma suhte õnnelikuna hoida ning loodetavasti kuuleb varsti veelgi kuninglikke pulmauudiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles