Video ja galerii! «Pilvede all» tähistas uhket juubelit suurejoonelise fänniüritusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti vaadatuim telesari «Pilvede all» jõuab kolmapäeval ekraanile juba 200. korda. Et seda olulist sündmust tähistada, kutsusid sarja tegijad kõiki sõpru «fännikohtingule», mis toimus Solarise kinos Apollo. Oli erakordne võimalus kohtuda «näost näkku» sarja armastatud kangelannade ja kangelastega.

«Fännikohtingut» juhtis näitleja Taavi Tõnisson. Laval olid publikuga vestlemas seriaali peaosatäitjad, õdedest kolmik Inga Lunge, Elisabeth Reinsalu, Liis Haab ja Rita Rätsepp ning Ain Lutsepp. 

Tegemist oli avaliku salvestusega, millest sünnib erisaade «200 korda pilvede all», mis on eetris juba sellel kolmapäeval, Kanal 2 vahendusel.

Sama kirju nagu on armastatud telesarja stsenaarium, oli ka kohale tulnud publik. Õnnelikud fännid said lemmikutega teha ühispilte, püüda autogramme ja salvestuse ajal esitada põnevaid küsimusi. Rahva hulgast jäi kõlama lihtne mõte, mille pärast tegelikult vaadatakse seda sarja

«Tore, et Eestis on olemas selline sari, mis on elust enesest». Ilus mõte, kas pole!

Elu24 toimetus soovib sarja «Pilvede all» tegijatele pikka iga ja põnevat stsenaariumit – et oleks põhjust end kolmapäeva õhtuti teleri eest leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles