«Väikeste hiiglaste» saates jätkavad kolm võistkonda (1)

Väikesed hiiglased
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed hiiglased
Väikesed hiiglased Foto: Erlend Štaub

Teleshow «Väikesed hiiglased» 5. saades pakkus taaskord unustamatuid etteasteid Eesti noorimatelt talentidelt.

Tänane «Väikeste hiiglaste» saade algas ootamatult ühistantsuga, kui laval olid kõigi nelja võistkonna tantsijad.

9-aastane Margareth laulis Whitney Houstoni maailmakuulsat laulu «I Have Nothing», mida kohtunikud  võrdlesid imega.

Äsja viieseks saanud Emma Paula näeb enda tulevikku suurtel pealinna lavadel – just sellise unistusega tuli «Väikestes hiiglastes» välja Pipina üles astunud tüdruk.

6-aastane Ingmar sai tänases saates lõpuks näidata enda klaverimänguoskusi. Filmist «Titanic» kuulsaks saanud Celine Dioni loo peale ei osanud kohtunikud esmalt midagi ütelda.

 Kui eelmisel nädala astusid väikesed lauljad lavale koos Liis Lemsaluga, siis täna oli Ott Leplandi kord end «Väikeste hiiglaste» laval näidata. Esitusele tuli hitt «Pea meeles head», mida Ott Lepland on varem koos Birgitiga esitanud.

Lava täitus taas lõbusate juttudega, kui kokku said kõigi nelja tiimi minitalendid. Sel korral pakkusid väikesed kuldsuud selgitusi etteantud fotodele.

Sel korral pidi saatest lahkuma Jussi Superkamp, kuid Koidu Tähed, Inese Imelised ja Danieli Dream Team jätkavad oma seiklustega juba järgmisel nädalal.

Vaata «Väikeste hiiglaste» saateid järgi ka VeebiTV-st.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles