Kelly Clarksonit süüdistatakse kõige kummalisemal põhjusel lapse ahistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Clarkson
Kelly Clarkson Foto: Evan Agostini/AP

Uskumatu, aga tõsi! Lauljanna Kelly Clarksonit süüdistatakse oma pojale Nutella söötmise tõttu lapse ahistamises.

Kelly Clarksoni kaheaastane poeg River proovis möödunud nädalavahetusel esimest korda šokolaadi-pähklikreemi Nutellat. Lauljanna filmis kogemuse üles ning postitas selle Instagrami öeldes, et õigupoolest peaks Nutella küll crêpe vahel olema, aga röstsai oli tol hetkel kergem valik.

Peale video postitamist leidis selle juures olevas kommentaariumis aset aga tõeline möll, kus naist pojale seesuguse magustoidu söötmises lapse ahistamises süüdistati. Kritiseerijad püüdsid Clarksonile selgeks teha, et Nutella suhkrusisaldus on äärmiselt kõrge ning taolise toidu andmine lapsele on võrdne lapse ahistamisega.

Teised kommenteerijad asusid aga kaitsele ning ütlesid, et tegemist ei ole rotimürgi, vaid Nutellega ning kuskilt ei ilmne, et Kelly oma lapsele pidevalt kõrge suhkrusisaldusega magustoite söödaks.

Kuigi Nutella on maailmas armastatud magustoidu lisand, siis tasuks enne magusa kreemi ostmist arvestada paari olulisega faktiga. Nimelt kasutatakse Nutellas palmiõli, mis on mitmes mõttes vastuoluline. Esiteks töödeldakse Nutellale omase tekstuuri saamiseks palmiõli viisil, et selles tekivad tervisele kahjulikud aineühendid ning palmide kasvatamiseks hävitatakse Aasias vihmametsasid, mille tagajärjel on kodu kaotanud paljud loomaliigid. 

River's first Nutella experience. It should have been via crepe but toast was easier #nutellagoodness #australiagoodness

Ein Beitrag geteilt von Kelly Clarkson (@kellyclarkson) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles