Piltmõistatus! Mis on Kalvi-Kalle lemmiksöök?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida sööb Kalvi-Kalle?
Mida sööb Kalvi-Kalle? Foto: instagram.com

Pole kahtlustki, et alganud on Kalvi-Kalle ajastu! Millist muusikat kuulab Kalvi-Kalle? Milline on tema lemmik raadiojaam? Millist jooki kulistab mees päevas liitrite kaupa? Kas Helen peab Kalvi-Kallele serveerima koorega või kooreta kartuleid? Mida tegi Helen talle esimeseks romantiliseks õhtusöögiks?

Foto: TV3

Kalvi-Kalle lemmikraadioks on Power Hit Radio, mees joob liitrite kaupa Starterit ja tema lemmiktoit on hakklihakaste või kotletid.

Just, just, hakklihakaste pole noore armunud paari elust kuskile kadunud.

Kalvi-Kalle postitas hiljuti oma Instagrami kontole pildi särisevatest kotlettidest. Arvestades Kalvi-Kalle üleüldist kirjastiili ja et Helenit seal mainitud pole, siis ilmselt küpsetas ta neid seekord miskipärast üksinda.

“Prooviabielu“ finaalsaates ja Kolmeraudses selgus siiski, et noored on endiselt koos ja õnnelikud. Helen driftib maal traktoriga, koos käiakse mööda ööklubisid jooke serveerimas ja nauditakse täiel rinnal elu.

Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles