TMW: linna rajuma peo paneb sel reedel püsti Rabarock

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim peobänd 2011, Nevesis
Eesti parim peobänd 2011, Nevesis Foto: Jägermeister Rock Liiga

Linna rajum pidu toimub reedel Von Krahlis, kus tänavu comebacki tegev festival Rabarock esitleb Tallinn Music Weeki raames seitset rockbändi Eestist, Soomest ja Lätist.

Rabarocki korraldaja Kristo Rajasaare sõnul on kokku pandud programm sarnane suvisele festivalile. «Stiilide kaleidoskoop, rahvaste sõprus, skenede lõimumine, küte ja kingad, pauk, paus ja lainetus. Rabarocki showcase'i bändid on just praegu oma elu parimas vormis, kõik nad on peaesinejad.»

Lavale astuvad sel nädalal oma prooviruumi põlengu üle elanud Dramamama, mullusel
TMW’l enim tähelepanu pälvinud ja Euroopa tähtsaimal showcase-festivalil Eurosonic Eestit esindanud Aides, laupäeval ülitihedas konkurentsis Rock Liiga võitjana pärjatud Nevesis ja eesti indie-rocki päästja Junk Riot.

Meie bändidega võtavad mõõtu Läti indie eredaimaid tähti Goran Gora and The Yrs ja juba rahvusvahelist tähelepanu pälvinud Murmansk ning Rabarocki tiimi südamed Tampere Musiikki & Media festivalil võitnud Superchrist Soomest.

Rabarocki Facebooki fännilehel saab hääletada reedel esineva bändi poolt, keda soovitakse näha ka suvisel festivalil Järvakandis. Nevesis on värske Jägermeister Rock Liiga võitjana juba Rabarockile kinnitatud.


Ajakava:

20:30 Dramamama
21:15 Aides
22:00 Goran Gora & The Yrs (LV)
23:00 Nevesis
00:00 Superchrist (FiN)
01:00 Murmansk (FIN)
02:00 Junk Riot

Uksed avatakse kell 19.30, pilet maksab 10 eurot ja on eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles