Kalvi-Kalle oma sugulastele: kui minu suhe Heleniga ei meeldi, võite minust lahti öelda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi-Kalle ja Helen klubis MADhouse
Kalvi-Kalle ja Helen klubis MADhouse Foto: Erakogu

Eile õhtul jõudis finaalini eksperimentaalne suhtesari «Prooviabielu», mille tulemusena leidis vähemasti üks osatäitja selle ainsa ja õige ehk Helen oma Kalvi-Kalle. 

«Reaalne elu on ikka palju parem kui see, mis on kaamerate ees,» rääkis Helen oma suhte kohta.

Kalvi-Kalle ja Helen kinnitasid, et nad on tõesti paar. «Elame koos ja kõik.»

Heleni lähedased on paari suhte heaks kiitunud, kuid Kalvi-Kalle on kuulnud ka kriitikanoote.

«On tulnud sugulastelt tagasisidet, kus nad on öelnud, et nendele ei see ei meeldi. Ma pole neile otse välja öelnud, aga siin on mul võimalus öelda - kui ei meeldi, võib vabalt lahti öelda minust,» teatas Kalvi-Kalle.

Helen ja Kalvi-Kalle jõudsid vastastikustes sügavates tunnetes selgustele juba enne saate võtteperioodi algust. Seepärast oli suur osa saatesarjast puhas etendus.

«Emotsionaalselt oli see tegelikult väga kurnav. Kui tulid järgmised mehed, siis ma ju pidin algusest peale nendega tutvuma, inimest tundma õppima. Aga see oli ju tegelikult võimatu,» nentis Helen.

Kalvi-Kalle sõnul ei kahelnud ta Helenis kordagi. «Ütleme nii, et mul oli temasse usku,» kommenteeris Kalvi-Kalle seda, et Helen pidi saates teiste meestega voodisse minema.

Kalvi-Kallele oli avalik tähelepanu ootamatu. «See oli suht üllatus, et mina, väikekodanik, olen järsku laivis igal pool.»

Paar on täna külas Mihkel Raua saates. Kalvi-Kalle telestaari ei karda: «Mis ta väikekodanik on seal ikka...»

Kuidas ära tunda see ainus ja õige? «Kuulake sisetunnet,» soovitab Helen. «Sisetunne ongi õige. Kõik see jutt, et kust neid otsida ja mida teha... Mitte midagi ei saa teha. Lihtsalt ole endaga, kuni see õige inimene tuleb.»

«See oli soovitus naistele. Mina soovitan meestele, et käituge nii nagu mina,» ütles Kalvi-Kalle ja soovitas saadet järele vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles