Channing Tatumi abikaasa paari sekselust: ma ei hoia asju huvitavana mitte tema, vaid enda pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20 March 2017 - Beverly Hills California - Jenna Dewan Tatum. 2017 NBCUniversal Summer Press Day held at The Beverly Hilton Hotel. Photo Credit: AdMedia *** Please Use Credit from Credit Field ***
20 March 2017 - Beverly Hills California - Jenna Dewan Tatum. 2017 NBCUniversal Summer Press Day held at The Beverly Hilton Hotel. Photo Credit: AdMedia *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: Admedia, Inc/AdMedia/Sipa USA

Intervjuus ajakirjale redbook sõnas Channing Tatumi abikaasa Jenna Dewan Tatum, et magamistoas ei peaks asju vürtsikana hoidma mitte oma partneri, vaid iseenda pärast.

«Arvan, et kõik naised peaksid asjad hoidma värskena iseenda pärast. Minult küsitakse tihti, mida ma teen, et magamistoas toimuva oma mehe jaoks piisavalt põnevana hoida. Mõtlen siis alati, et mis mõttes mehe jaoks. Sekselu hoian põnevana ikka iseenda pärast. Kaunis pesu, mida kannan ei ole mõeldud ainult talle. Ikka mulle ja meile,» avameelitses näitlejanna.

Samuti tunnistas naine, et seksimise graafikut neil abikaasaga ei ole. «Andke meile veel paar aastat,» sõnas 3-aastase tütre Everly ema naerdes. «Me oleme mõlemad nii hõivatud ja see tekitab meis igatsust üksteise järele. On suur õnn, et peale nii pikki aastaid koosolemist veel tõsiselt oma partneri järele igatsed,» jagas Jenna oma mõtteid.

Kaheksa aastat abielus olnud armastajate eraelu ei ole aga ainult lilleline olnud: «Kui ma olin noorem, siis vältisin paljude teemade üle pikemalt arutlemist. Ma ei tahtnud meie vahel pingeid tekitada. Aastatega olen aga mõistnud, et kui sa suhtes olles ennast kuidagi tunned, siis sinu partner peab sellega arvestama ning ka sinu tujudega hakkama saama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles