Matvere abikaasa: Marko on turvaline mees

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere
Marko Matvere Foto: Elmo Riig / Sakala

Peaaega 20 aastat näitleja Marko Matverega ühist kodu jaganud Tiina Matvere peab oma abikaasat professionaaliks, kes suudab töö- ja eraelu rollid selgelt lahus hoida.

Tiina Matvere sõnul mängib ta abikaasa oma rolle, kuid ei samastu nendega, kirjutab ajakiri Naised.

Kui Tiina ja Marko tuttavaks said, oli Marko näitlejakooli lõpetamas ja tegutses Pirgu Mälusektoris.

«Sain üsna kiiresti aimu, milliseks kooselu näitlejaga võib kujuneda. Siis leppisimegi Markoga kokku, et meie elu tuleb rahulik. Kodu ja pere lavale ei tooda. See kergendab meie isiklikku elu ka. Õnneks on antud ka ajakirjanike poolt rahu – ei ole meid rünnatud ega liigselt moositud,» sõnas naine.

Tiina Matvere sõnul on Marko turvaline abikaasa, kes peab oma perest väga lugu.

Tööst räägivad Matvered kodus küll. Nii teab Tiina näiteks, et Markole meeldiks mängida sügavamaid karaktereid. Olgugi, et ta hindab Georg Otsa rolli ning et see kostüümidraama on omamoodi väljakutse.

Tiina Matvere tunneb kaasa presidendiprouale, kes on mehe töö tõttu pidevalt meedia huviorbiidis. Ise töötab ta turismifirmas büroo administraatorina ning kuulsa näitleja käevangukaunistuse rolli  avalikkuse ees ta kehastada ei ihka. Pigem väldib ta seltskonda.

Armuvalus fänne Matverede koduukse taga Tiina kinnitusel ei käi, kuid Marko mobiilile tuleb ikka aeg-ajalt  imetlusest pungil sõnumeid.

«Marko räägib neist avameelselt ka mulle. Ta annab endale aru, et sõnumid ja avalikkuse tähelepanu käivad  tema valitud elukutsega kaasas,» sõnas Tiina Matvere.

Marko on Tiinale truu ja muidu üsna suhtealtide näitlejate hulgas on Matvere truudus lausa legendaarne kaubamärk.

Kuigi kiusatusi on kaunite austajannade näol kõigis  eluhetkedes varnast võtta, ei jäta kõiki naisi džentelmenliku tähelepanuga kohtlev Marko kunagi isegi kõige õhemat lootust, et ta võiks olla «saadaval».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles