Valus! Noor tantsupoiss käis Mariah Careyga vaid kuulsuse nimel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey ja Bryan Tanaka
Mariah Carey ja Bryan Tanaka Foto: SCANPIX

Taustatantsija Bryan Tanaka käis lauljatar Mariah Careyga vaid seetõttu, et enda lauljakarjäärile tähelepanu tõmmata.

34-aastane Tanaka ja 47-aastane Carey läksid hiljuti lahku ning sõprade sõnul lasi mees liugu lauljatari poole miljardi dollarilise varanduse peal, vahendab ET.

«Tanaka suurustas, et ta ei maksa iial millegi eest ning ta elas täielikult Mariah' kulul ja kasutas teda iseenda kuulsuse suurendamiseks ära. Bryan tahtis alati lauljaks saada ja ta lootis, et Mariah'ga käimine aitab tal karjäärile hoo sisse anda,» rääkis allikas.

Bryan sai vihaseks aga siis, kui ta mõistis, et Mariah saab endiselt hästi läbi oma eksmehe ja laste isa Nick Cannoniga.

«Tanaka sai väga armukadedaks ja tormas ükskord restoranist minema. Ta on alati kadestanud Mariah' lähedast suhet Nickiga. Mariah nägi, kuidas ta hiljem restorani naasis ja ettekandjatega flirtima hakkas. Mariah sai väga vihaseks. Bryan tellis palju kalleid toite ja jooke ning pani need kõik Mariah' arvele,» seletas allikas.

Mariah Carey ja Bryan Tanaka / Scanpix
Mariah Carey ja Bryan Tanaka / Scanpix Foto: SCANPIX
Mariah Carey ja Bryan Tanaka / Scanpix
Mariah Carey ja Bryan Tanaka / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles