Simon Cowell jumaldab Rebecca Blacki hitti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: SCANPIX

Muusikamogul Simon Cowell võttis internetisensatsioon Rebecca Blacki kaitseks sõna.

Black, kes kelle videot «Friday» on Youtube'is vaadatud ligi 39 miljonit korda, on kommentaarides palju negatiivset kriitikat pälvinud.

«Soovin sellele tüdrukule kõike paremat. Ta pole midagi valesti teinud,» ütles Cowell ajalehele Huffington Post. «Ta postitas oma laulu internetti, inimesed reageerisid väga kiiresti - neile kas meeldis või ei meeldinud. Nimetan seda heaks probleemiks, sest nädala lõpuks on tema videot vaadatud sada miljonit korda.»

«Sellises maailmas me tänapäeval elame - inimestel on arvamused. Usun, et vastakaid arvamusi tekitades võib mõnikord inimesest staar saada,» lisas ta.

Kui Entertainment Weekly singlile Cowelli hinnangut küsis, vastas mees: «Jumaldan seda! Ma pole kunagi näinud midagi sellist, mis nii palju poleemikat tekitab. Minu meelest on see geniaalne. Fakt, et kõik selle pärast närvi lähevad, on hirmnaljakas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles