Gordon Ramsay ei kavatse oma kokku kraabitud varandust lastele pärandada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tana ja Gordon Ramsay.
Tana ja Gordon Ramsay. Foto: XPOSURE

Staarkokk Gordon Ramsay lapsed ei püherda tema rikkuses. Kuulus restoranide mogul paljastas, et ta ei jäta oma umbkaudu 160 miljonit dollarit väärt vara oma neljale lapsele.

50-aastane telesaate «Hell’s Kitchen» staar selgitas väljaandele The Telegraph, miks tema 18-aastane Megan, 17-aastased kaksikud Holly ja Jack ning 15-aastane Matilda ei saa tema varandusest sentigi, kui välja arvata väike abi oma esimese korteri ostul.

«See ei lähe kindlasti neile ning see ei ole pahatahtlik, see on selleks ei neid mitte rikkuda,» kostis Gordon Ramsay. «Ainus asi, mida ma oma naise Tanaga olen nõus tegema, et nad saavad 25 protsenti deposiiti oma korteri jaoks, aga mitte kogu elamise jaoks,» lisas staarkokk.

Ramsay lisas, et kui lennukis tema ja ta naine reisivad esimeses klassis, siis nende lapsed peavad tavareisijatega koos lendama. «Nad ei ole ligilähedaselt nii palju töötanud, et seda endale lubada,» lisas staar, et sellises vanuses ei pea lapsed esimeses klassis reisima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles