Fotod! Vaata, kus seikleb supermodell Carmen Kass

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Järvist kõneleva filmi Maestro esilinastus Tallinnas. Paavo Järvit oli tulnud tervitama ka sõber ja supermodell Carmen Kass.
Paavo Järvist kõneleva filmi Maestro esilinastus Tallinnas. Paavo Järvit oli tulnud tervitama ka sõber ja supermodell Carmen Kass. Foto: Eero Vabamaegi/

Supermodell Carmen Kass naudib elu reisides ning seekord avastab naine hoopis Austraaliat. Naine hoiab oma 38 700 fänni tegemistega kursis Instagramis.

Nädalavahetuseks maandus kodumaine moelavade staar Carmen Kass Sydneys ning suundus edasi loomaaeda, et olla tuhandete turistide seas, kes on kallistanud koaalat.

 

A post shared by Carmen Kass (@kasscarmen) on

«Kuigi ma tundsin end nii halvasti, kui nägin, kuidas nad saavad igalt loomaaja külastajalt 20 sekundit kallistust kuni järgmiseni järjekorras, ei suutnud ka mina ei öelda karvasele kallistusele selle armsakese poolt,» kirjutas Carmen sotsiaalmeedias, et lihtsalt pidi armsa koaala ka enda embusesse haarama.

 

A post shared by Carmen Kass (@kasscarmen) on

Loomulikult tutvub staar vaatamisväärsustega ning külastas ka kuulsat Sydney ooperimaja.

Parimaks viisiks, kuidas linna avastada, peab naine jalgrattaga sõitmist. Ilm on Austraalias hetkel lihtsalt suurepärane ja tekitab isu ka endal kohvrid pakkida!

A post shared by Carmen Kass (@kasscarmen) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles