Vaata, kuidas alustab Katherine Heigl kõige meelsamini oma päeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
REFILE - CORRECTING TYPO IN NAME - Actress Katherine Heigl arrives at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015.   REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)    (GOLDENGLOBES-ARRIVALS)
REFILE - CORRECTING TYPO IN NAME - Actress Katherine Heigl arrives at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GOLDENGLOBES-ARRIVALS) Foto: SCANPIX

Kui armas! Näitlejanna Katherine Heigl armastab päeva alustada ümbritsetuna oma lastest.

38-aastane naine postitas sotsiaalmeediasse imearmsa foto endast ja oma kolmest lapsest, 5-aastasest Adalaide Mariest, 8-aastasest Naleighst ning kolmekuusest Joshua Juuniorist.

Endine menusarja «Grey Anatoomia» staar sünnitas oma esimese poja, Joshua Bishop Kelley Juuniori, 20.detsembril 2016.aastal. Pisipoiss on Katherine ja tema abikaasa esimene bioloogiline laps. Tütred Naleigh ja Adalaine on adopteeritud 2009. ja 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles