Kanal 2: töötajad ei rikkunud linnavolikogu töökorda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekaamera
Telekaamera Foto: Meelis Tomson

Tallinna linna avalike suhete direktor Ain Saarna saatis Kanal 2 peadirektorile Urmas Orule kirja, kus palub vastata küsimusele, miks rikkusid Kanal 2 töötajad linnavolikogu istungitesaalis kodukorda. Kanal 2 kinnitab, et töötajad korda ei rikkunud.

 

Ain Saarna kirjas seisab: «Pöördume Teie poole seoses eile, 22. märtsil 2011 Tallinna linnavolikogus toimunud intsidendiga, kus mitmete asjaosaliste kinnitust mööda alkoholilõhnadega Kanal 2 operaator Madis Mumma rikkus räigelt linnavolikogus kehtestatud korda, takistades linnapea minekut kõnepulti, surudes talle kaamera näkku ning häirides oma käitumisega linnavolikogu tööd. Ta ei allunud linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti korduvale korralekutsumisele. Operaator Madis Mummaga kaasas olnud reporter Sven Raudsepp ei võtnud midagi ette oma kaastöötaja ebaadekvaatse käitumise tõkestamiseks ja paistis sellest pigem lõbu tundvat.»

 

Kanal 2 kommenteerib linnavolikogus toimunut järgnevalt: «Kanal 2 töötajad ei rikkunud linnavolikogu töökorda. Operaator tegi oma tööd ning on tõesti kahetsusväärne, kui see kedagi häiris. Tihti on televisiooni võttegrupi töö kõrvaltvaatajale pisut liiga aktiivne, ent tänapäeva televisioon keskendub tõesti dünaamilisele pildile, mitte ei asenda nurgas seisvat veebi- või turvakaamerat. Kui tegu olnuks tõsise korrarikkumisega, oleks saanud linnavolikogu kantselei vastavalt töökorrale võttegrupi koguni istungilt kõrvaldada. Seda aga ei tehtud, mis näitab, et kodukorda ei rikutud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles