Lenna Kuurmaa USAs rämpstoitu ei söö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Marina Puškar

Hiljuti asus ninjatüdruk Lenna Kuurmaa USAs näitlemist õppima. Enne lahkumist antud intervjuus tõdes lauljatar, et jääb kindlasti igatsema Eestimaa sinist taevast ning puhast õhku ja toitu, mis New Yorgi omaga võrreldes pidavat olema omaette klass.

«Rämpstoitu pole ma siiani siin USAs isegi mitte kordagi proovinud. Leidsin endale ühe mõnusa poe, kus on väga head orgaanilised toiduained ja toidud,» räägib Lenna Kuurmaa Buduaarile.

Lenna sõnul on selle poe nimi «Wholefood» ja see on tema lemmikkoht. «Ma käin seal alati, kui aega on. Öösel olen ikka kusagilt võileiba võtnud, aga konkreetselt burgerit pole kordagi söönud.»

Lenna eelistab söögi tegemise asemel väljas käia ja teenindust nautida. «Olen palju sushit söömas käinud. Veel meeldivad mulle värsked puuviljasalatid, mustikad, maasikad ja ananass,» jutustab kaunitar.

Poplauljatari sõnul on Ameerikas suurem valik, mida näiteks peolt tulles süüa. «Kui Eestis on pitsakohad, burgeriputkad ja Statoilid, siis siin on näiteks Delid, kus ei pea kohe rämpstoitu sööma, vaid saab midagi muud ka!»

Lenna peaks USAst naasma paari kuu pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles