Mel B kehtestas eksmehe vastu lähenemiskeelu: ta peksis ja ähvardas mind

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Belafonte ja Mel B
Stephen Belafonte ja Mel B Foto: SCANPIX

Melanie «Mel B» Brown kehtestes abikaasa Stephen Belafonte vastu ajutise lähenemiskeelu, väites, et mees peksis, ähvardas ja kasutas teda ära. Lisaks olevat mees rasestanud nende lapsehoidja.

Mel B andis avalduse sisse esmaspäeval ning võimud käskisid 41-aastasel Belafontel lahkuda nende Los Angelese kodust ja eemale hoida nii naisest kui tema kolmest lapsest, 18-aastasest Phoenixist, 10-aastasest Angelist ja 5-aaastasest Madisonist, kirjutab People.

Dokumentides kirjeldab Brown 2012. aasta augustis toimunud intsidenti, milles Belafonte teda pärast Londoni olümpia lõputseremoonia esinemist lõi ja maha tõukas. Mel B sõnul oli tema nahk «vaibale kukkumisest kärnas» ja mees olevat teda sundinud säutsuma, et ta kukkus ise kõrgete kontsakingade tõttu.

Mel B andis lahutuse sisse vaid mõned kuud enne seda, kui nad oleksid Belafontega kümnendat abieluaastat tähistanud. Endine vürtsitüdruk nimetas lahkumineku kuupäevaks 28. detsembri ning ta nõuab nende tütre Madisoni ühist hooldusõigust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles