Hitimeister DJ Bobo toob lavajuubeli puhul Eestisse müstilise kontserdituuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hitimeister DJ Bobo toob lavajuubeli puhul Eestisse müstilise kontserdituuri
Hitimeister DJ Bobo toob lavajuubeli puhul Eestisse müstilise kontserdituuri Foto: Promopilt

Üle maailma palavalt armastatud DJ Bobo toob sel sügisel Tallinna müstilise, efektse ja fantaasiarohke kontserdituuri «Mystorial». Sel aastal oma 25. aastat laval tähistav artist lubab kõiki põlvkondi puudutava kontserdikavaga viia külalised unustamatule teekonnale.

DJ Bobo alias Rene Baumann on müünud üle 15 miljoni albumi, olnud lugematutel kordadel muusikaedetabelite tipus ja teeninud kümneid muusikaauhindu üle maailma.

Tema varajast loomingut iseloomustavad palmid, lahtised autod ja mõnusad suvised rütmid. Muusikataevasse on DJ Bobo ennast viinud lauludega «Somebody Dance with Me», «Everybody», «Freedom» ja «Keep on Dancing». Viimastel aastatel on muusik toonud lavale visuaalselt efektsed ja saladuslikud kontserdietendused, mille vastukaja on fännide ja kriitikute poolt ülimalt positiivne.

Kontserdituur «Mystorial» toob Saku Suurhalli lavale kümned tantsu- ja laulunumbrid efektsetes kostüümides esinejatega, keda toetab põnev videolahendus ja võimas pürotehnika-show.

DJ Bobo ise on septembris Tallinna jõudvast etteastest väga elevil. «Selle juubelituuriga tahame me inimestele väga palju anda. «Mystoriali» külalised saavad osa hämmastavast ja põnevast ajarännakust, mis jääb nende mälestustesse pikaks ajaks,» lubas artist. DJ Bobo loodud liveshow on täis üllatusi ja meelelahutust, mis sobilik kogu perele. Lisaks uutele lauludele saab kontserdil kuulda kindlasti ka tema armastatud vanu hitte.

DJ Bobo Mystorial Tour toimub Tallinnas Saku Suurhallis 30. septembril.

Pileteid saab alates tänasest soetada Piletilevist. Hinnad algavad 29 eurost ning sooduspiletid on saadaval vaid kiirematele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles