Festival Kaparock avalikustas võimsa esinejaterivi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Vinger
Singer Vinger Foto: Promopilt

3. juunil toimub Kohilas Tohisoo mõisaõuel festival Kaparock. Lavale astuvad Elephants From Neptune, I Wear* Experiment, Púr Múdd ja Sibyl Vane. Festivalipäeva esimeses pooles annab suvise unplugged kontserdi Uku Suviste ning üle pikkade aastate naaseb lavale Kadi Toom & Stele. Hiphop-skeene esindajana saabub Kaparockile Reket ning festivaliõhtu lõpetab legendaarne Singer Vinger.

Aastate jooksul on kodumaisest rokifestivalist kujunenud kogupere muusikafestival ning korraldajate sooviks on tuua igal aastal lavale parimad kodumaised live-bändid.

Kaparockil kuuleb ka hulgaliselt artistide värskemat loomingut – nii esineb ansambel Sibyl Vane Kohilas oma aprillis ilmuva värske albumi promotuuri käigus, mis viib Pärnust pärit alternatiivroki trio ka Lätti ja Leetu. Viimasel ajal hulgaliselt väljaspool kodumaad kontserte andnud bändide hulka kuuluvad ka Elephants From Neptune ja I Wear* Experiment. Kaparocki laval tähistab 25. sünnipäeva ansambel Stele. Tegemist on Kohila bändiga, milles alustas oma lauljateed tollal vaid 11-aastane Kadi Toom.

Festivali päevajuhtideks on 8-aastane Otto Samuel ja 6-aastane Aksel. Kahest vennast vanem on lavalaudadel juba karastunud mees – ta on juhatanud sisse Jazzkaare lastekontserte ja andnud üle auhindu Eesti Muusikaauhindade galal.

17. korda toimuv festival Kaparock leiab aset Raplamaal, vaid 30 km kaugusel Tallinnast ning sinna pääseb ka bussi ja rongiga. Kaparocki väravad avatakse kell 14 ning enne südaööd toimub kokku 11 kontserti. Pärast festivalipäeva lõppu pääseb Tallinna festivali eribussiga. Eelmisel aastal külastas Kaparocki ligemale 3000 inimest üle kogu Eesti.

Aastate jooksul on kodumaisest rockfestivalist kujunenud kogupere muusikafestival ning korraldajate sõnul on nende sooviks tuua igal aastal lavale parimad kodumaised live-bändid: «Soovime kinkida festivali külalistele kohe suve alguses meeldejääva elamuse toredate inimeste ja hea muusika seltsis.»

Lisainfot, täpse ajakava ning esinejaterivi leiab festivali kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles