Sandra Vabarna paastu viies nädal möödas: kuidas on läinud staari internetivaba ja täisvegan elu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalmar ja Sandra Vabarna mesinädalad Setomaal.
Sandra koos ämmaga vaarikal.
Jalmar ja Sandra Vabarna mesinädalad Setomaal. Sandra koos ämmaga vaarikal. Foto: instagram.com

Trad.Attack!-i laulja Sandra Vabarna teatas mõni aeg tagasi, et läks rangele paastule, mis hõlmab endas ka internetist loobumist. Pärast Tallinn Music Weeki esinemist jagas pühapäeval staar sotsiaalmeedias oma edusamme.

«Paastu viies nädal möödas! Järjest rohkem on tunda positiivset muutust kehas,» tunneb muusik muutusi oma kehas.

1. Toitumine - täisvegan ja kohvi, maiustuste, valge suhkru, nisujahu vaba - toimib ja meeldib! Olen saanud mitu toiduelamust, kõige ägedam neist restoranis Tai Boh! Paar korda olen söönud tumedat vegan šokolaadi, kui on lisaenergiat olnud vaja. 

2. Igapäevane jooga ja reiki - ei kujutagi enam selleta elu! 

3. Liikumine - nagu eelmine nädal lubasin, siis suurendasin 30min 1,30h liikumist. Väga mõnus! Üks päev kõndisin lausa 17km. 

4. Alkoholivaba - pole probleemi.

5. Vähem aega arvutis/telefonis - sellega on halvasti. Kuna käimas oli Tallinn Music Week ja aruandlused vaja teha, siis pidin veetma rohkem aega arvutis. Aga otsustasin, et teen selle tasa uuel nädalal. Ja teen «puhkuse» nädala. Veedan iga päev max 30min arvutis/telefonis ja vastan ainult väga põletavatele asjadele. 

Kuidas tundub, kas tahaks ka ise proovida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles