«Rahvabänd 2017» võimsas avapaugus tuli võitjaks retrohittide kuningas MEELIS-BÄND Lääne-Virumaalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel alustas TV3-s uus telesaade «Rahvabänd 2017», mis toob ekraanile Eestimaa kõige armastatumad peobändid.

Foto: TV3

«Rahvabänd 2017» võimsas avapaugus tuli võitjaks retrohittide kuningas MEELIS-BÄND Lääne-Virumaalt!

Foto: TV3

Me kõik oleme vaimustuses meie säravatest kuulsatest lauljatest, kelle nime ning nägu teavad kõik eestlased ja kes on päevast päeva meie erinevates meediakanalites ning telesaadetes.

Foto: TV3

Kuid kui eestlane tahab lipsu tõeliselt pisut lõdvemaks lasta, siis armastame kõik ka pisut lihtsamat muusikat, mis paneb jala tatsuma ja rõõmsalt kaasa elama.  Eesti on täis kohalike elanike hulgas ülipopulaarseid rahvabände, kes pakuvad peoõhtul just sellist muusikat, mida pidulised ühelt prallelt ootavad.  

Foto: TV3

Nädalavahetusel alustas TV3-s muhedalt lõbus ja tõeliselt meelolukas laulusaade, kus mõõtu võtsid Eesti erinevates nurkades ülimalt  populaarseks  saanud rahvabändid.

Muusikaline jõukatsumine on ülesehitatud turniiri  põhimõttel. Igas episoodis võistleb rohkearvulise publiku ees  kaks bändi, kes läbivad kolm muusikalist vooru- Tantsuhitt, Lembelaul ja etteantud muusikaline väljakutse. 

Foto: TV3

Bändide esinemist hindab kahest tuntud muusikust koosnev žürii (igas saates erinevad liikmed). Kuid saate lõppvõitja otsustab siiski televaataja telefonihääletuse teel. Enim poolehoidu saanud ansambel liigub järgmisesse vooru ja kaotaja lahkub saatest. Nii selgub maikuus Eesti rahva uus lemmik, keda paljud ootavad ilmselt ka peagi algavatele suveüritustele.

Saatejuhtidena tegid oma põneva debüüdi Näosaates südameid murdnud Kalle Sepp ja ülipopulaarse ansambli «Patune pool» särav naissolist Sünne Valtri.

«Rahvabänd 2017» toob pühapäeviti kell 21.05 TV3s ekraanile laiemale avalikkusele tundmatud meelelahutajad ja süstib head tuju algavaks töönädalaks kogu Eesti rahvale.

Vaata esimese saate uhket pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles