Näitlejanna Emmy Rossum rööviti paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmy Rossum
Emmy Rossum Foto: SCANPIX

Näitlejanna Emmy Rossumi Lääne-Hollywoodi kodus käisid murdvargad, kes tegid tühjaks kaks seifi. Emmy tegi kurjategijate elu lihtsaks sellega, et kirjutas seifide uksekoodid nähtavale kohale.

Politseiallikad rääkisid TMZ-le, et Emmy viibis eelmisel nädalal New Yorgis. Koristaja külastas tema elamist kolmapäeval, kuid siis oli kõik korras. Koristaja naasis reedel ning avastas kuriteopaiga.

Koristaja märkas, et majas on elekter välja lülitatud ja tagaukse klaaspaneel purustatud. Seejärel nägi ta, et Rossumi kaks seifi on pärani lahti ja sisu on viimseni kadunud.

Allikate sõnul jäi Rossum ilma umbes 150 000 dollari väärtuses antiikjuveelidest. 

Murdvargad pääsesid seifidele ligi lihtsalt, sest Emmy oli kirjutanud koodid seifide kõrvale. Politsei usub, et vargad lõikasid elektrijuhtmed läbi selleks, et vaigistada turvaalarmid.

Sel aastal on murdvarguste ohvriks sattunud palju staare, näiteks Jaime Pressly, Kendall Jenner, Yasiel Puig, Derek Fisher, Alanis Morissette, Cesar Millan ja Nick Young.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles