Naine abiellus ta elu päästnud parameedikuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Viis aastat tagasi pussitas ameeriklannat Melissa Dohme’i ta vägivaldne partner 32 korda, ta kaotas palju verd, kuid oskuslik parameedik päästis ta elu.

Nüüd abiellus Dohme Floridas Dade Citys ta elu päästnud parameediku Cameron Hilliga 200 pereliikme, sõbra, kolleegi ja arsti juuresolekul, edastab Daily Mail.

«See on nagu täsiring. Cameron oli mu elu kõige raskemal hetkel minuga, kuid on seda ka kõige õnnelikumal hetkel,» sõnas naine.

Dohme oli 20-aastane, kui ta vägivaldne elukaaslane Robert Lee Burton Jr teda 2012. aasta augustis peksis ja pussitas ning ta nende Florida Clearwateri kodu juurde surema jättis.

Naabrid kutsusid kannatada saanud naisele kiirabi ning Hill oli esmene, kes teda aitama asus.

Kümme kuud hiljem kutsus Hill naise lõunasöögile ja nad tundsid, et sobivad hästi. Olles mõni aeg koos, palus 42-aastane parameedika oma endise patsiendi endale naiseks.

Hilli sõnul oli Dohme väga tugev, et rasketest vigastustest paranes ja ta armus temasse.

Kohus määras Burton Jr 2013. aasta augustis eluaegse vanglakaristuse ilma võimaluseta paluda kohtult tingimisi karistust.

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles