Kanada stand-up koomik tuleb Eestisse oma show'd filmima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada koomik Glenn Wool
Kanada koomik Glenn Wool Foto: Promopilt

Comedy Estonial on hea meel tuua publiku ette Eesti juurtega Kanada koomik Glenn Wool, kes tuleb Tallinnasse oma show'd filmima.

Glenn Wooli jaoks pole Eesti sugugi võõras koht. Ta on siin juba kolm korda käinud, viimati 2016. aastal, mil ta tuuritas show'ga «Looja, ma olen kõigest ettur». Nüüd soovib Wool sellele tuurile korraliku punkti panna ja filmida sama show üles just Tallinnas.

Valik oma show'd siin filmida pole kindlasti juhuslik. Woolil on Eesti juured ja 2014. aastal veetis ta nädala Muhu saarel, kust tema esivanemad on pärit. Teda võib nimetada uljaks rännumeheks, kel puudub kindel aadress ja kelle asjad mahuvad ühte kohvrisse ära.

Wool reisib mööda maailma ringi ja toob publiku ette hoolikalt viimistletud etteasted. Tema sisekaemuslikus show's saavad kokku impulsiivne entusiasm ja ebamugavust tekitav häbitunne. Kuigi ta räägib ka Muhu saarest ja sellest, milline on pidevalt ringi rändava ja sisuliselt kodutu koomiku elu, ei keerle kogu show vaid ümber tema, vaid Wool puudutab ka paljusid teisi teemasid.

Glenn Wool astub Eestis üles 5. aprillil Pärnus kultuuriklubis Tempel ja 6. aprillil Tallinnas Von Krahlis. Show salvestus toimub Von Krahlis kell 19.00. Teda soojendab Ari Matti Mustonen. Piletid on müügil Piletilevis. Täpsema info show'de kohta leiab Comedy Estonia Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles