Maire Aunaste on hädas ja otsib abi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telestaar Maire Aunaste pühitseti IRL´i ridadesse Texas Honky Tonk & Cantina`s. Veidi hiljaks jäi  peole meelas Rein Kilk.
Telestaar Maire Aunaste pühitseti IRL´i ridadesse Texas Honky Tonk & Cantina`s. Veidi hiljaks jäi peole meelas Rein Kilk. Foto: Viktor Burkivski

Riigikogulane Maire Aunaste on hädas veidrate unenägudega. Naine kirjeldas oma kummalist unenägu sõpradele Facebookis ja otsib abi.

Telestaar Maire Aunaste pühitseti IRL´i ridadesse Texas Honky Tonk & Cantina`s. Veidi hiljaks jäi peole meelas Rein Kilk.
Telestaar Maire Aunaste pühitseti IRL´i ridadesse Texas Honky Tonk & Cantina`s. Veidi hiljaks jäi peole meelas Rein Kilk. Foto: Viktor Burkivski

Maire: Teatripäeva valguses( mis nüüdseks on juba pime, aga siiski värvikas!) küsin: kuna ma Marylin Kerro poole pöörduda ei söanda, siis - kas leidub teisi unenägude selgitajaid..?

Nimelt on mind täna terve päev vaevanud küsimus: mida tähendab, kui ma näen unes kõrgelthinnatud maalikunstnikku, keda ma ise pole iial näinud..? Niikui ärkasin, teadsin kohe, et SEE mees oli Kaido Ole.

Kunstnik Kaido Ole
Kunstnik Kaido Ole Foto: Albert Truuväärt

Tormasin Vabaduse väljakule, (sest teadsin, et aasta lôpus avati tema maalide näitus)! Muidugi oli see ammu maha võetud... Mida see köik tähendab??? Selge on see, et minul pole mingit kunstiannet..."

Kui oskad Aunastet aidata, jäta oma unenäo selgitused palun meie kommentaariumisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles