Tuuli Rand ehk Windy Beach soovitab: neid artiste võiks muusikanädalal kindlasti näha

Meisi Volt
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi ilubränd Oriflame tutvustas uut saadikut kergejõustiklast Ksenija Baltat. Tuuli Rand
Rootsi ilubränd Oriflame tutvustas uut saadikut kergejõustiklast Ksenija Baltat. Tuuli Rand Foto: Meisi Volt

Tallinn Music Week 2017 sai juba täna avapaugu Pärnu maanteel asuva pop-up restorani avamisega ning jätkub põneva programmiga, mille seas palju muusikat. teiste seas astub üles ka lauljatar Tuuli Rand ehk Windi Beach, keda saab reedel näha Intsikurmu laval, Musta Puudli linnalaval ja laupäeval linnalaval Viru Keskuses. Uurisime «Tuuliselt Tuulilt», milliseid artiste ta lisaks endale veel soovitab vaatama minna!

«Valikus on nii palju, et ei teagi kust see soovitamise piir tõmmata,» rääkis lauljatar Tuuli Rand, et kindlasti tasub käia võimalikult igalpool, kuhu vähegi jõuab. «Ega ma ju ka kõiki artiste polegi kuulnud ja tahaks isegi leida uusi lemmikuid, keda kuulata.»

Kindlasti soovitab lauljanna täna avatud Ungru pop-up restorani külastada, et mõnusat toiduelamust saada.

Tallinn Music Week avamine. / Jaanus Lensment/Postimees
Tallinn Music Week avamine. / Jaanus Lensment/Postimees Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

«Linna peal levivad jutud, et rokkbänd Põhja Konn on vapse vinge bänd ehk siis pean isegi neile silma ja kõrva peale viskama. Lepatriinu on väga armas uus artist. Argo Vals ja Erki Pärnoja on sellised melanhoolsed akustilise live-liidrid minu jaoks, mis on ka kvaliteetse ja hea kõlaga!» kiidab Tuuli.

Põhja Konn
Põhja Konn Foto: TMW pressimaterjal

Lisaks soovitab Tuuli silma peal hoida noorel kutil artistinimega eq, kes on 20-aastane DJ ja produtsent Kuressaarest. Ta on elektroonilise muusikaga tegelenud umbes 3 aastat ning praegu teeb hip-hop'i ja glitch-hop'i.

«Frankie Animal ja Iiris kindlasti head,» särab Tuuli hea muusikamaitsega.

Iiris esitles Von Krahlis lühialbumit ‘Hope’
Iiris esitles Von Krahlis lühialbumit ‘Hope’ Foto: Viktor Burkivski

«Kirke Karja Quarteti läheksin ka vaatama, sest Kirke on väga andekas noor pianist ning tema looming on väga ilus ja omapärane.»

Välismaa omadest tundusid lauljannale veel huvitavad Albert af Ekenstam, Echo ja Tito, Giungla.

Kohtumiseni Tallinn Music Weekil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles