Galerii! Kergejõustiklane Ksenija Balta sukeldus meigi-ja ilumaailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise nädala reedel esitles Rootsi ilubränd Oriflame oma uut ilusaadikut, kelleks on eestlannast kergejõustiklane Ksenija Balta. Spordiklubis MyFitness toimunud ilutunnil vesteldi koos Ksenija Balta, treener Kristi Roosimägi ning blogija Helene Vetikuga aktiivsest eluviisist, ilu ja spordi ühendamisest, erinevatest ilunippidest ning tervislikkuse ja positiivse suhtumise olulisusest. Ilutunni lõpetuseks toimus ka lühitreening Ksenija Balta juhendamisel.

Ksenija Balta valik Oriflame'i esinduspersooniks annab märku üleüldistest muutustest suhtumises ilusse, tervisesse ning sportlikku eluviisi. Ilu tuleb lisaks välisele kaunidusele ka inimeste sisemusest, nii hingeline rahulolu kui rõõmsameelsus on aluseks välisele kaunidusele ja aktiivsus ning sportlikkus on alati moes. Ilu on terviklik elustiil. 

Rootsi ilubränd Oriflame tutvustas uut saadikut kergejõustiklast Ksenija Baltat
Rootsi ilubränd Oriflame tutvustas uut saadikut kergejõustiklast Ksenija Baltat Foto: Meisi Volt

Ka Oriflame'i peamiseks põhimõtteks on tervisliku ning aktiivse elustiili propageerimine, julgete unistuste täitmine ning rikkalike elamuste loomine, mis omakorda suunavad naisi positiivsusele. Just koostöö Ksenija Baltaga annabki selgelt mõista, et Oriflame on midagi enamat kui lihtsalt jumestus- või nahahooldustooted. Ksenija innustab uue ilusaadikuna naisi olema elujaatavad, väärtustama tervislikke eluviise ning leidma vaatamata kiirele elutempole siiski aega ka iseendale.

Ksenija Balta koos Naine24 reporteri Ingrid Dreyersdorffi ja Arteri ajakirjaniku Kristina Herodesega
Ksenija Balta koos Naine24 reporteri Ingrid Dreyersdorffi ja Arteri ajakirjaniku Kristina Herodesega Foto: Meisi Volt

Ksenija Balta on Eesti üks parimaid naissportlasi ja seda kinnitab ka tiitel Parim Naissportlane 2016. Märtsikuus toimunud sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel Belgradis saavutas Ksenija Balta kaugushüppe lõppvõistlusel tulemusega 6.79 viienda koha. Ühtlasi täitis Ksenija Balta sel võistlusel ka Londoni MM-normi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles