«Kormoranidel» võimas avanädalavahetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kormoranid «Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi» ei mängi. Põhimõtteliselt. Tormilind (Jüri Vlassov), Ben (Enn Klooren), Keiser (Guido Kangur).
Kormoranid «Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi» ei mängi. Põhimõtteliselt. Tormilind (Jüri Vlassov), Ben (Enn Klooren), Keiser (Guido Kangur). Foto: Paul Aguraiuja ja Meelis Veeremets

Rain Tolgi ja Andres Maimiku uut komöödiat «Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» käis avanädalavahetusel Eesti kinodes vaatamas 10 166 inimest.

Film teenis avanädalal 40 266 € ehk 630 026 krooni.

See on kogu Eesti taasiseseisvusaja neljas avanädalavahetuse tulemus, jäädes alla vaid filmidele «Nimed marmortahvlil», «Jan Uuspõld läheb Tartusse» ning «Lotte».

Teised sel aastal esilinastunud kodumaised mängufilmid («Üks minu sõber», «Kirjad inglile», «Surniaiavahi tütar», «Rotilõks») on nelja peale kokku kogu oma linastumisaja jooksul saanud ligi 25 000 vaatajat.

«Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» on must komöödia, mis räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa.

Filmis mängivad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harry Kõrvits, Enn Klooren ja teised suurepärased näitlejad.

Eelmisel nädalal linastusid veel animatsioon «Karu Yogi» ja draamafilm «Jane Eyre».

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta – 1.nädal
  2. Rango – 3.nädal
  3. Karu Yogi (Yogi Bear) – 1.nädal
  4. Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles (World Invasion: Battle Los Angeles) –2.nädal
  5. Rapuntsel (Rapunzel) – 9.nädal
  6. Jane Eyre – 1.nädal
  7. Saatuse büroo (The Adjustment Bureau) – 3.nädal
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles