Mahavok naaseb suurele lavale, et tähistada 35. sünnipäeva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahavok naaseb suurele lavale, et tähistada oma 35. juubelit
Mahavok naaseb suurele lavale, et tähistada oma 35. juubelit Foto: Promopilt

Tänavu möödub 35 aastat 80ndate aastate menubändi Mahavok loomisest, mida tähistatakse suurte kontsertidega Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Esitamisele tulevad nii Mahavoki igihaljad lood, sh nende omaaegsed hitid «Tunnete keel», «On läinud aastad», «Lootus» ja «Mägede hääl» kui ka päris uued laulud, mida avalikkus pole seni veel kuulnud.

Praegu salvestab Mahavok oma uut albumit, kus esinevad ka mitmed külalised, sh varemgi bändiga koostööd teinud Marten Kuningas ja Mahavoki esimene solist Karl Madis. Mõlemad löövad kaasa ka Mahavoki sünnipäevatuuril, mille avaakord kõlab muuseumiööl, 20. mail Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Mahavok läheb tuurile veidi uuenenud koosseisus, kus bändi algusaegadest rivis olnud Heini Vaikmaale (kitarr), Kalev Aasale (klahvpillid)  ja Raul Arrasele (basskitarr) ning juba mõnd aega Mahavoki laulusolisti rolli täitnud Anet Vaikmaale on lisandunud trummar Karl-Juhan Laanesaar.

Kontserdid toimuvad:

20.05 kell 20.00 Tartus Eesti Rahva Muuseumis

26.05 kell 20.00 Tallinnas Rock Cafes

3.06 kell 20.00 Pärnu Jahtklubi hoovis

Piletid on juba müügil TV3 uues piletimüügikeskkonnas www.ticket3.ee

Foto: Promopilt
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles