Beebirõõmud: Cheryl Cole ja Liam Payne said lapsevanemateks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole ja Liam Payne
Cheryl Cole ja Liam Payne Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Lauljad Cheryl Cole ning Liam Payne on alates kolmapäevast lapsevanemad.

Liam kinnitas beebi sündi Instagrami postitusega, mille alla noor isa kirjutas: «Minu lähedased sõbrad ning pere teavad, et ma ei ole tihti sõnatu...Vau! Ma olen uskumatult õnnelik oma pisipoja üle, kes ilmavalgust nägi ning ei unusta tema sündi, mis on minu senise elu kõrghetk, mitte kunagi. Ma imetlen oma poja ema, kes on olnud terve selle teekonna lihtsalt suurepärane ja aidanud minu unistusi täide viia. Me ei ole oma lapsele veel nime jõudnud panna, kuid sellele vaatamata on ta juba väike südametemurdja. Ma olen väga õnnistatud. Head emadepäeva kõigile!».

Ka Cheryl postitas sotsiaalmeediasse sama pildi ning lisas, et poiss sündis juba 22. märtsil. Seega suudeti beebi sündi kolm päeva saladuses hoida.

Cheryl ja Liam kohtusid esimest korda kui viimane oli kõigest 14-aastane. Täna, üheksa aastat hiljem, on 23-aastane Payne ning 34-aastane Cole olnud koos veidi üle aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles