Video: Selena Gomezi tõeliselt naljakas reaktsioon piinlikule naljale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Recording artist Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok
Recording artist Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: SCANPIX

Selena Gomezi reaktsioon oli hindamatu kui tema jumestukunstnik fännidele mõeldud video veidi piinliku naljaga lõpetada otsustas.

Selena ning tema jumestuskunstnik Hung Vanngo olid viimase Instagrami postituses lõbusas meeleolus. Õnneks jäi meeleolu püsima ka peale Vanngo tehtud nalja, mis nii Selena praegust poiss-sõpra The Weekend'i kui endist peikat Justin Bieberit puudutas.

Lauljanna ning jumetsuskunstnik panid Instagrami story's tervitused Kanada poole teele ning ühel hetkel otsustas Vanngo asjale veidi vürtsi lisada: «Te ju teate, et Selena armastab kanadalasi». Teatavasti on nii noore naise eks kui praegune armastatu mõlemad Kanadast pärit. Lauljanna naljakat reaktsiooni naljale näed videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles