«Saladused»: 49-aastane võrgutas 13-aastase

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu, kuidas vanemate tähelepanuta jäänud laps otsis lohutust vanema meesterahva juurest ning mis juhtus noore naisega, kelle mees pööras ühel heal päeval usku.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

13-aastane Karmen oli tavaline tüdruk, kelle vanematel polnud tema jaoks aega. Ta veetis pikad päevad endale tegevust otsides ning ta vajas toetavat õlga.

Ühel päeval internetipunktst tulles kohtas ta 49-aastast Matit, kes kutsus ta enda poole internetti kasutama. Lahutatud mees töötas kolmele firmale IT-teenuseid pakkudes.

Varsti leidis Karmeni ema kapist uue kleidi ning selgus, et selle ostis tüdrukule kauge peretuttav Mati. Ta ütles Karmenile, et mees kasutab teda lihtsalt ära ning on pedofiil. «Pole ta mingi pedofiil, ta on ainus, kes minust üldse hoolib,» karjus Karmen vastu.

Vanemad saatsid väidetavale pedofiilile kraesse politsei. Karmen põhjendas politseile suhet sellega, et vanemad ei pööra talle tähelepanu. Matit ei karistatud, sest tema vastu tõendeid polnud.

Kuna paar jätkas kohtumist, otsustasid Karmeni vanemad lapse heaolu nimel teise Eesti otsa kolida.

Saate teises osas näidati lugu ärimees Veikost, kes sai ühel päeval ilmutuse, mis keeras kogu tema senise pereelu pea peale.

Ta andis tänaval rahakoti ja pintsaku kodutule ning annetas auto kogudusele, sest see tegi tal südame kergeks. Muutus muserdas mehe elukaaslast Kristiinat. Naine oli mehe arvates blond maakas, kes ei saanud asjadest lihtsalt aru.

Kui Veiko maja müüki pani, kartis Kristiina, et peab tagasi kolkasse elama minema. Kristiina kinnitas, et pole mehega raha pärast koos ja armastab teda ning ei taha teda maha jätta.

Lõpuks läks siiski nii, et Kristiina ja Veiko sõber Priit leidsid teineteist ning alustasid ühist elu. Veiko jäi oma jumala juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles