Taipoksiamatsoon Andra Aho: mentaalne tugevus ja ettevalmistus on ringis väga olulised

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings Saku Suurhallis 17. septembril, 2016
Naissõdalane Andra Aho - võitja!
King of Kings Saku Suurhallis 17. septembril, 2016 Naissõdalane Andra Aho - võitja! Foto: Erlend Štaub

Paljude võitudega pärjatud taipoksija Andra Aho on ilmselt nii mõneski võitluskunstide fännis tekitanud küsimuse: kuidas suudab õbluke neiu karmide sõdalaste maailmas vastu pidada ja veel ka vastaseid ringis põrandale saata. Kevin Renno treeningutes hea füüsilise põhja alla saanud Andra pole piirdunud vaid võitlusoskustega, tema ettevalmistuses on oluline osa ka vaimsel ja mentaalsel poolel ning seetõttu käis ta ka Timewaveri teraapias.

Foto: Erlend Štaub

TutvusidTimewaveri tipptehnoloogiaga, mis mõõdab inimese infovälja ja saab kogutud info põhjal teha järeldusi inimese sisemaailmast. Milliste eelarvamuste ja mõtetega sa katsetusele läksid?

Eelarvamusi mul polnud ja ma ei osanud eriti ette kujutada, kuidas see kõik välja hakkab nägema. TimeWaver tundus põnev ja "ebamaine" ning läksingi teraapiasse suure huviga, et näha, mida seal teada saab.

Tulid äsja võiduga koju Ameerikast prestiižikalt Lion Fight võistluselt, kus alistasid ülitugevat profipoksijat Jeri Sitzest. Oskad sa analüüsida, kui palju sellest võidust tuli tänu füüsilisele ettevalmistusele ja kui suur tähtsus oli mentaalsel ettevalmistusel?

Füüsilisel ettevalmistusel on väga suur roll, vastasel juhul ei peaks lihtsalt ringis füüsiliselt vastu. Aga ka mentaalne tugevus ja ettevalmistus on ringis väga olulised, sest kui vaim annab alla, siis ei tööta enam ka keha, aga kui ennast mentaalselt sundida edasi minema, tuleb ka keha kaasa ja jaksab teha palju rohkem, kui algselt arvata võis.

Kas tegeled palju vaimsete asjadega?

Joogat ja meditatsiooni ei ole ma palju praktiseerinud, kuid tunnen üha enam, et hea meelega viiksin end rohkem ka nendega kurssi. Olen rohkem lugenud energiatest ja universumi seadustest ning praktiseerinud taotluste esitamise tehnikaid. Vaimsele teele on mind väiksest peale juhatanud mu ema, seetõttu tundub mulle ka kõik silmale nähtamatute energiate ja sagedustega seonduv loomulik ja huvitav ning mulle meeldib ennast selles osas arendada ja üha rohkem kurssi viia.

Sportlasena tead täpselt, kui tähtis on eesmärkide seadmine. Kas antud katsetuse käigus said teada midagi uut seni elus tehtud otsuste ja eesmärkida kohta?

Katsetuse käigus näitas TimeWaveri masin ülima täpsusega ära kõik kohad, mis mind alateadlikult või allasurutult häirinud või mõjutanud on, ning peale mille teadvustamist saan nende teemadega tegeleda. Samuti leidis masin üles ühe kindla tšakra, kus on tasakaal paigast. Mõned nädalad enne katsetusel käimist sain ka meditsiiniliselt sellise teadmise ja TimeWaver leidis reaalselt üles sellesama koha, mille leidsid ka arstid, ja käivitasime TimeWaver masinaga protsessi, mis aitab mul oma võnkesagedusega seda kohta tervendada.

Kas tundsid, et info, mis aparaat sinu infovälja kohta andis on tõene, ja saad seda oma igapäeva elus mingil moel rakendada?

Täiesti kindlasti! Iga tulemus ja tõlgendus läks täpselt pihta hetkeolukorrale ja ka minevikus toimunud suurematele sündmustele, mis mind mõjutanud on, ning leidis ka üles füüsilises kehas oleva vaevuse. Mina olen sellest tehnoloogiast väga vaimustuses!

--

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles