Eesti pressifotograafid kutsuvad aastaraamatu esitlusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Aasta Pressifoto näituse avamine Viru Keskuses.
Eesti Aasta Pressifoto näituse avamine Viru Keskuses. Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval, 29 märtsil kell 17.30 toimub Viru keskuse Rahva Raamatu poes "Eesti Pressifoto 2017" aastaraamatu esitlus. Kohal raamatu autorid, kes jutustavad põnevaid lugusid piltide saamisloost ning persoonid, keda saab fotodel näha.

"Eesti pressifoto 2017" aastaraamatusse on kogutud parimad lood ja hetked, mis on meie riigi ajalugu. See on ainus raamat, mis koondab kaameraga tabatud hetked ja olulised lood. Raamatus on pilte, mis tekitavad küsimusi ja valusat vastukaja. See on aus raamat, sest pilt ei valeta.

Õhtut modereerib Jüri Muttika, vestlusringis arutleb fotograaf Andrus Putting ja poliitik, kunagine punkar Tarmo Kruusimäe ehk Kojamees. Teemaks sümbolid, märgid ja kehakeel, mis mõjutavad või muudavad meie elu. Mis keelt räägivad sümbolid piltidel? Miks mõned pildid ajavad meid marru? Kuidas esitleda sümboleid, et neid mõista? Mis on lubatud ja mis on keelatud? 

Esitluse päeval saab raamatu soetada soodsama hinnaga ning on hea võimalus koguda piltidele autogramme.

Kuna käimas on EV100, siis kutsume kõiki fotograafe ja liidu liikmeid pildistama juba praegu olulisi sündmuseid ja üritusi. Järgmine aastaraamat on pühendatud EV100 aastale ning juba praegu mõeldakse uuele konkursile ja aastaramatule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles