Tähelepanu! Vaba Lava otsib osalisi uuslavastusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaba Lava otsib uuslavastusse osalisi
Vaba Lava otsib uuslavastusse osalisi Foto: Vaba lava

Vaba Lava kuraatoriprogrammi IN I OUT lavastuse IDEM meeskond kutsub kõiki osalema küsitluses, mis on pühendatud eneseteostuse erinevatele tahkudele, identiteedile ja vastuse leidmisele küsimusele «Kes ma olen?». Vanus, sugu ega rahvus pole oluline, kõik on oodatud osa võtma.

IDEM on audiovisuaalne performance, mis viib meid olemise lätte juurde tagasi, mil mugavuse tsoon oli piiratud lõkkega ning lõkkepiiri taga oli ehmatav teadmatus ja ohtlik võõras maailm, kus pidi suhteid klaarima. Sellest momendist hakkas tekkima tsivilisatsioon, mis vajas reegleid ja seaduseid. Tänapäeval on neid aga nõnda palju, et inimesed on segaduses ja ei oska lahendust ega väljapääsu leida.

Performance'i käigus kohtub publik raskete eetilise provokatiivsete situatsioonide ja valikutega, kus antakse publikule võimalus leida lahendust, mis otseselt mõjutab etenduse käiku.

Lavastus puudutab erinevatel viisidel identiteeti ja  kooseksisteerimist ühiskonnas. Keerulised küsimused alates kultuurist ja rutiinist kuni selleni, kuidas võivad samad tingimused mõjutada tervet riiki või lausa kontinenti.

Autorimuusikat esitab lavastuses keelpilliorkester koos helilooja Aleksandr Žedeljoviga.

Audiokinetica on loominguliste, aktiivsete ja energeliste inimestega kollektiiv, mis loob originaalseid performance’id, teostab audiovisuaalseid ja -kineetilisi projekte, loob muusikat, teatrit ja muud kunsti. 

Kel huvi performance'ist osa saada, saatke kiri: Ksenia Kuzminale, ksenia@brr.to

Kohtumised osalejatega toimuvad 23. 26. ja 28. märtsil Vaba Lava Teatrikeskuses (Telliskivi 60A) kl 10.00 kuni 16.00. Esietendus toimub 12. mail Vaba Lava Teatrikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles