Maimik: kino tegemine sobib paremini minu vereringega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kormoranid Tapperis
Kormoranid Tapperis Foto: Jelena Rudi

Selle nädala reedel jõudis kinodesse uus kodumaine komöödiafilm «Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta». Filmi üks režissööre Andres Maimik rääkis hommikuprogrammis raadiole Elmar, et tegijate poolt on nüüd kõik tehtud ja film hakkab edasi elama oma elu.

«Film kukkus hästi välja. Kõik, kes on näinud, neile on jätnud see sügava mulje,» rääkis Maimik esmasest tagasisidest.
 
«Nalja saab ikka, aga ma arvan, et seal on peale nalja veel muud ka. Me tahtsime teha elulist filmi. Seal on ka suuri tundeid, sõprust, inimestevahelisi suhteid. On millele kaasa elada ja kaasa tunda,» tutvustas Maimik.
 
Küsimusele, kas tulevikus pole plaanis liikuda mõne telesarja juurde, vastas Maimik, et mõtteid on ikka olnud. «Seni pole me resultaadini jõudnud, aga võib olla varsti kunagi midagi tuleb,» rääkis Maimik. «Kino tegemine sobib siiski kuidagi paremini minu vereringega. Pidev, kestev mahutootmine võib minna ruineerivaks ühel hetkel.»
 
Tulevikuprojekte Maimik veel ei avaldanud. «Ma ei tahaks välja kuulutada asju, mis ei ole veel fikseerunud ehk kireda enne kui muna kukub välja,» jättis Maimik otsad lahtiseks.
 
Uues rock-komöödias mängivad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harry Kõrvits, Enn Klooren ja teised tuntud näitlejad. Kõrvalrollides näeb kõikvõimalikke avaliku elu tegelasi Tanel Padarist Anu Saagimini. 18. märtsist on Kormoranide hitid saadaval ka soundtracki plaadi kujul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles