Peogalerii! Meistriklassi kokteilinipid koos moenädala kaunitaridega hotellis Hilton

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal toimus Tallinna hotellis Hilton Krista Meri kokteilikoolitus, kus kolmekordne maailmameister jagas nippe Tanqueray gin kokteilide valmistamisel.  Maailmameister tervitas külalisi oma kuulsa võidukokteiliga «Bright Ruby» ning peomeeleolu lisas DJ Slam.

Foto: Andrei Ozdoba

Iga osaleja sai enne suurt kokteilimeisterdamist maitsta Tokumaru sushi suupisteid ning kokteilide valmistamine võis alata!

Oskused pandi proovile ja igaüks sai selgeks kolme klassikalise kokteili valmistamise nipid. Kokteilikooli külaliste lauad olid lookas põnevatest komponentidest. Komponentide seas oli isegi munavalge!

Foto: Andrei Ozdoba

Üritusel osalejate vahel loositi välja mitmeid peopakette ning kaunis maailmameister üllatas külalisi mitmete põnevate etteastetega.

Selle nädala reedene üritus toob smalaadsele üritusele Eesti Laulu võitja Koit Toome. Hoia silm peal, sest kohtade ja piletite arv on piiratud, igal üritusel on ainult kaheksa lauda!

Vaata pildigaleriid toimunust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles