Vahva video! Katrin Siska ujus Aafrikas koos pingviinidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eia Uus esitles 2. mail St Olavi hotellis oma uut raamatut «Minu Prantsusmaa».
Kohal oli ka beebiootel Katrin Siska
Eia Uus esitles 2. mail St Olavi hotellis oma uut raamatut «Minu Prantsusmaa». Kohal oli ka beebiootel Katrin Siska Foto: Viktor Burkivski

«Olen pooleldi venelanna ja naudin seda täiega,» põrutab endine ninjatüdruk Katrin Siska oma hiljuti käima lükatud blogis.

Foto: Helin Loik/ Naisteleht

«Tegutsesin kunagi poprokk bändis Vanilla Ninja, kellega tuuritasime pool ilma läbi,» kirjutab Katrin neile, kellele ei peaks tema tähelennu algus meenuma. 

«Ülikoolis lõpetasin õigusteaduskonna. Töötanud olen saatejuhina, modellina, teleprodutsendina, mänedzerina, poliitikuna, kultuurikeskuse direktorina ja kunagise peaministri nõunikuna. Ma armastan joogat, fitnessi, taipoksi, lumelauda, surfi ja rulatamist. Praegu seiklen mööda ilma, et pildistada ja filmida, kirjutada, teha muusikat ning veeta aega oma suurepärase perega. Ma lihtsalt ei oska tegevusetult paigal püsida...,» lisab tegus naine.

Katrin Siska kohtus Aafrikas pingviinidega
Katrin Siska kohtus Aafrikas pingviinidega Foto: Katrin Siska blogi

Mõni aeg tagasi võttis aga Katrin aja maha ja põrutas koos kaaskonnaga Lõuna-Aafrikasse, kust postitab ka värvikaid reisimuljeid.

Näiteks hiljuti kohtus neidis Aafrikas pingviinidega!

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles