Video! Miks langes Saaremaa mees mandril jõhkra kiusu ohvriks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

«Kuuuurija» võttis luubi alla Jõelähtme valla. Saate avalugu rääkis sellest, kuidas üks Saaremaalt pärit mees väitis, et Tallinna külje all asuva Jõelähtme vallavalitsuse ametnikud küsisid temalt altkäemaksu selleks, et ta saaks vallas maad erastada. 

Kui mees altkäemaksust aga keeldus, hakati meest tema enda sõnul valla poolt taga kiusama. «Kuuuurija» tahtis teada, miks ei lasknud vallavalitsus tal maad ikkagi erastada ja miks läks vald selle otsusega kuni Riigikohtuni välja, mille vald lõpuks ka kaotas. Oluline on veel mainida, et vald läks oma otsusega maad mitte erastada vastuollu ka Riigi Maaameti ja Harju Maavalitsusega. Ametnikud, kes saarlaselt väidetavalt raha küsisid, on tänaseni Jõelähtme vallas kõrgetel ametikohtadel.

Saate teises pooles uuris «Kuuuurija», kas tõesti korraldab Riigikantselei meie riigis ka pastakate ostmiseks riigihankeid. Mis järgmiseks... kustukummid ja kirjaklambrid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles