Galerii: Liisi Eesmaa stiliseeritud Eesti disainerite fantaasiamoe etendus Tasku keskuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Tasku keskuses vaatemänguline üritus «Fashion Meets Fantasy», mis lummas publikut muusika, tsirkusenumbrite, tantsu ja moe vaatemängulise sümbioosiga.

Foto: Tasku Keskus

Üritusel astusid üles elektroonilise muusika duo Púr Múdd ja värske Eesti Laulu võitja Laura Põldvere.

Efektse etteaste tegi maailmas tuntust kogunud slackliner Jaan Roose ning stilist Katrin Kirsipuu tõi lavale Tasku keskuse värvika moeparemiku. Laura Põldvere pilkupüüdvate esinemiskostüümide autorid olid Liisi Eesmaa ja Aldo Järvsoo, Liisi Eesmaa stiliseeringus. Laura ja modellide soengud seadis Duglas Juuksurisalong.

Foto: Tasku Keskus

Õhtu tipphetkeks oli armastatud moelooja ja stilisti Liisi Eesmaa stiliseeritud fantaasiamoe etendus Eesti tippdisainerite fantaasiaküllaseimast loomingust.

Etenduses nägime Liisi Eesmaa, Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmanni, Riina Põldroosi, Karolin Kuusiku, Tanel Veenre, Kristel Kuslapuu ja Crystal Rabbiti loomingut ning EKA noorte moetalentide Nele Kurvitsa, Lotte Raischi, Kreet Kärneri, Külli-Triin Laaneti, Katrin Aasma fantastilisi disaine.

Fantaasiaõhtu «Fashion Meets Fantasy» lavastas julge käekirjaga lavastaja-koreograaf-tantsija Veronika Vallimäe.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles