Esimesed «Väikeste hiiglaste» võistkonnad on Danieli Dream Team ja Koidu Tähed

Väikesed hiiglased
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 uues tele-show's «Väikesed hiiglased» selgusid täna need kaks võistkonda, kes rõõmustavad edaspidi televaatajaid oma lahedate etteastete ja lõbusate juttudega!

Tänases avasaates astusid kohtunike ette andekad Eesti lapsed, kelle eelvoorudest oli välja valinud Koit Toome ja Daniel Levi Viinalass. Kohtunike Evelin Võigemasti, Jüri Naela ja Ott Leplandi ülesandeks oli teha kohati ilmvõimatu otsus, millised on staaride lõplikud tiimid.

Esimesed võistkonnad on Danieli Dream Team ja Koidu Tähed
Esimesed võistkonnad on Danieli Dream Team ja Koidu Tähed Foto: Erlend Štaub

Danieli Dream Teami koosseisus näeb edaspidi «Väikestes hiiglastes» üles astumas 6-aastast Ingmari, 9-aastast Aireni ja vingeid tantsijaid, 11-aastast Nikitat ja 10-aastast Annikat.

Esimesed võistkonnad on Danieli Dream Team ja Koidu Tähed
Esimesed võistkonnad on Danieli Dream Team ja Koidu Tähed Foto: Erlend Štaub

Koit Toome tiim sai endale vähemalt sama kõlava nime Koidu Tähed, kus kambaga lähevad võistlustulle 5-aastane Grete, 9-aastane Margareth ja tantsupaar Deivid (12) ja Lisete (11).

Nädala pärast pühapäeval selguvad «Väikeste hiiglaste» teises saates Eda-Ines Etti, Juss Haasma ja Hanna-Liina Võsa võistkonnad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles