Katy Perry laulust «I Kissed a Girl»: kui aus olla, siis ma tegin rohkematki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: SCANPIX

Lauljatar Katy Perry ütles, et kui ta avaldas 2008. aastal laulu «I Kissed a Girl and I Liked It», pani ta aluse arutelule üle maailma.

«Kui aus olla, siis ma tegin rohkematki!» ütles Katy laupäeval toimunud üritusel 2017 HRC Los Angeles Gala, kus ta võitis võrdsuse auhinna. «Kuid kuidas ma pidin seda lepitama gospelilauljast tüdrukuga, kes kasvas üles noortegruppides, kes pidasid geide ümberkasvatamise laagreid normaalseks? Teadsin vaid seda, et olin uudishimulik ja juba siis mõistsin, et seksuaalsus ei ole nii mustvalge nagu see kleit, mis mul seljas on.»

«2008. aastal, kui see laul välja tuli, teadsin, et see pani aluse vestlusele, mille vastu suur osa maailmast piisavalt huvi tundis, et sellele kaasa laulda,» lisas ta.

Perry rääkis lähemalt oma religioossest kasvatusest - mõlemad tema vanemad on pastorid. Lauljatar käis usulaagrites «homoseksuaalsust ära palvetamas», kuid peagi hakkas ta maailma laiemalt nägema ja avastas inimesed, kes on temast erinevad.

«Need inimesed polnud ligilähedaseltki sellised, nagu mind kartma õpetati. Nad olid kõige vabamad, tugevamad, lahkemad ja sõbralikumad inimesed, keda olen eales kohanud. Nad ärgitasid mu mõistust ja täitsid mu südame rõõmuga. Need inimesed on maagilised, sest nad elavad enda tões,» seletas Perry.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles